ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Τα Αγγλικά Λάνη ιδρύθηκαν από τον Κωνσταντίνο Λάνη το 1965, έχοντας ως στόχο την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας με ολοκληρωμένο τρόπο, θέτοντας ως στόχο τόσο την απόκτηση των πτυχίων Proficiency όσο και την πραγματική εκμάθηση της γλώσσας πέρα από τα στενά όρια των απαιτήσεων του εκάστοτε πτυχίου.

Το προσωπικό μας που αποτελείται αυστηρά από πτυχιούχους της αγγλικής φιλολογίας, με μεταπτυχιακές σπουδές, φροντίζει για σωστή εκμάθηση της γλώσσας με την βοήθεια των τελευταίας τεχνολογίας διαδραστικών μας πινάκων, μετατρέποντας το μάθημα σε μια διαδραστική μαθησιακή εμπειρία, προσφέροντας έτσι μια νότα παιχνιδιού ίδιως για τις νεότερες ηλικίες.

Το κτήριο μας, φημισμένο για την αρχιτεκτονική του αλλά και για την πρωτοπορία και τα υψηλά standards του, εξασφαλίζει τόσο την ασφάλεια των παιδιών σας, αλλά προσφέρει και ένα ευχάριστο και επικοδομητικό περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρουν τα Αγγλικά Λάνη.

Γνωστοί στην πόλη του Βόλου για την ποιότητα μας, είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να σας εγγυηθούμε την επιτυχία, έχοντας υψηλότατα ποσοστά επιτυχόντων για συναπτά έτη ίδιως στις εξετάσεις του Proficiency. Με επιμελή δουλειά και αγάπη για τον μαθητή και την παιδεία, φροντίζουμε για να είστε ήσυχοι εσείς για το μέλλον και εχέγγυα που χρειάζεται για αυτό το παιδί σας. Στα Αγγλικά Λάνη θα βρείτε την σιγουριά που ψάχνετε για την ποιότητα της εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.